Urim-Code

7 DE UK

Urim-codeDe Urim-Code is een energetisch werkende stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielniveau. Ook wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar. De Licht-matrix van de Urim-Code zorgt ervoor dat eventuele ‘zieke’ cellen weer gaan communiceren met de gezonde cellen. Zo ontvangen zij weer de juiste helende informatie die nodig is voor een zelfhelingsproces. Ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen met alle andere gevolgen van dien. De zieke cellen gedragen zich niet-sociaal. Pas als zij weer de verbinding aangaan met de gezonde cellen, is heling mogelijk.

De werking van URIM-Code
De werking van de energetische stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren. De  Licht-matrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt!  Je krijgt dat aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en aankan. De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (de aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen, organen, de trillingsfrequenties van het lichaam en de communicatie van alle cellen!  Dit is meetbaar en vaak ook  voelbaar!

De Licht-matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Soms meteen al bij het eerste gebruik van de stoel, soms later. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Wanneer een onbalans zich nog aan het ontwikkelen is en nog niet tot grote ontregeling heeft geleid, is het effect van de Stoel meestal direct merkbaar. Bij gevorderde celschade en blokkades, zo blijkt uit metingen, treedt allereerst een verlichtend, verzachtend en inzichtelijk effect op en zal, bij regelmatig gebruik, steeds meer stabilisatie en regeneratie kunnen gaan plaatsvinden. Reacties kunnen soms echt voelbaar zijn, maar verdwijnen meestal na 10 minuten. Soms voel je weinig tot niets, ook dit is mogelijk. Het werken op de verfijnde lichaamsenergieën en energiebanen is niet voor iedereen voelbaar.

De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij URIM-Code ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten, blokkades van energieën, balanceren van weefsel bij oude littekens, wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma en hoofdpijnen, pijnklachten enz. Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren: goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelfgenezend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning. De URIM-Code gaat een “samenwerking”  aan met de gebruiker, met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau.

In de URIM-Code stromen de energieën zowel van onder naar boven alsook van boven naar beneden.

Wanneer deze beide stromen weer volledig op elkaar aangesloten zijn met het hart als middelpunt worden de chakra’s volledig geactiveerd. Dan maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen

Fysieke werking:
•    Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.
•    Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.
•    Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting.
•    Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.
•    Vitalisering.
•    Harmonisering.
•    Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

Energetisch:
•    Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt.
•    Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam. Zij stemmen het lichaam af op het Christusbewustzijn.
•    Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.
•    Trilling frequentie gaat omhoog.
•    Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten.

Spiritueel:
•    Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.
•    Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.
•    Het ervaren van de 9 dimensies waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.
•    Reizen in tijd en ruimte.
•    Inzichten uit andere levens ontvangen als dat nodig is.

Genezing kan nooit gegarandeerd worden maar de resultaten zijn wel heel bijzonder te noemen en steeds meer therapeuten maar ook mensen thuis ervaren en ‘werken’ met veel succes en enthousiasme met URIM-Code. Therapeuten geven aan dat hun behandelingen veel dieper inwerken en dat ze minder consulten nodig hebben met meer resultaat.

Maak het je gemakkelijk
De URIM-Code; de energetische stoel, werd ontwikkeld om het mensen gemakkelijk te maken. Je kunt thuis, op een zelf gekozen moment jezelf beter ontspannen, opladen of je zelfhelend vermogen activeren. Aan de slag gaan met een tegensputterend lichaam. Als je op URIM-Code zit, kun je heel gemakkelijk een gedachte programmeren of een idee visualiseren. Je hoeft alleen maar de liefdevolle discipline op te brengen om maximaal 2 tot 3 keer per week, ongeveer 20 minuten stil te zitten en even niets te doen. Makkelijker kan niet.

URIM-Code biedt je de kans om je lichaam te ondersteunen bij een herstelproces of om sluimerende onbalans in fysiek opzicht te herstellen. Metingen laten zien dat de stoel een herstellend effect heeft op beschadigde cellen, ongeacht waar die cellen zich bevinden of in welke mate ze beschadigd zijn.
De energetische stoel, de URIM-Code, kan gezien worden als een unieke nieuwe methode voor zelfheling!  Een gift voor deze tijd.

De Urim is er voor iedereen, jong en oud. Ook kinderen mogen de URIM-Code gebruiken. Je mag rustig kussentjes zowel in de rug alsook op de zitting leggen.
Bij kleine kinderen, onder de 3 jaar, is het gemakkelijker als ze op schoot zitten bij de moeder of vader. De energie van ouder en kind zijn nog heel erg op elkaar afgestemd en URIM zoekt vanzelf het juiste vibratiepatroon.
Vanaf April 2015 is er ook een kinder Urim-Code. Een verkleinde uitgave van de Urim-Code.

Therapeuten kunnen de energetische stoel, de Urim-Code ook gebruiken om hun cliënten in te behandelen. De behandelingen zullen veel sterker en intenser doorwerken. Na het werk kan de therapeut zichzelf weer even opladen via een van de vitaliseringprogramma’s. De URIM-Code herstelt de energie in ongeveer 10-20 minuten. Je zult voelen dat twee of drie keer per week meestal al genoeg is.

De stoel kan eeuwig gebruikt worden, je hoeft de kristallen niet schoon te maken, zij zuiveren zichzelf.

Hoe kun je de Urim-Code bestellen? Stuur een mail naar info@moniquetimmers.nl 

Je ontvangt dan meteen de uitgebreide infobrochure inclusief prijs.

De wachttijd is doorgaans een tot twee weken.