Nieuw: Ieder Mens Is In Staat Zichzelf Te Genezen.

 

Voila daar is ie dan! De nieuwe titel van Monique; Ieder Mens Is In Staat Zichzelf Te Genezen.

Deze brochure is vooral ontstaan door eigen ervaring, inspiratie en onderzoek,veel onderzoek. Ik werk al 30 jaar met mensen, heb een praktijk in energetische therapie, ben auteur van 8 boeken en samen met mijn man Marcel, hebben we energetisch werkende stoelen ontwikkeld. Drie jaar geleden heb ik een spirituele school opgericht waar we vele thema’s bestuderen, ik inwijdingen geef om lichaam geest en ziel zoveel mogelijk samen te brengen en de trillingsfrequentie te verhogen. In het verleden heb ik me bezig gehouden met voedingsleer, orthomoleculaire therapie, acupressuur, touch for health methode, de oude esoterische kennis bestudeerd en nog vele andere interesses gevolgd. Door het verzamelen van gegevens verkregen via innerlijke meditatie, boeken, gesprekken, studie, internet, en nog veel meer, ontdekte ik middelen en manieren om het lichaam goed gezond te houden en het zelfhelingsvermogen te activeren. Daarnaast heb ik een diep verlangen om alle ‘nieuwe’ werkzame natuurlijke middelen in een nieuw daglicht te stellen. Alles overzichtelijk te maken. En last but not least, het vrijgeven van informatie die kan helpen bij het oplossen van de oorzaak en niet het onderdrukken van de symptomen. Vandaar dit boekwerkje.

Het is te bestellen via info@moniquetimmers.nl en kost €22,-. Inclusief verzenden is het €25,-.

Lezing 22 Juni: Zelfheling en Verjonging.

Door Monique Timmers, Boshotel Vlodrop.
Al die jaren dat ik al werk met mensen had ik altijd al een droom en diepe wens…mensen werkelijk volledig genezen en daarnaast een diep verlangen om je eeuwig jong te blijven voelen totdat je de Aarde verlaat. Nu voel en ervaar ik dat het ook werkelijk mogelijk is…er zijn ondertussen genoeg bewijzen dat elke ziekte genezen kan worden, op een natuurlijke manier! Wij dienen wel uit de collectieve gedachtenclusters te stappen en goed waakzaam te zijn voor allerlei informatie die ons (op onderbewust niveau) vertellen dat dit niet mogelijk is.
Ik heb ook altijd geweten dat de juiste middelen en technieken vanuit het goddelijke Bewustzijn, het Universum en uit de natuur komen, eventueel aangevuld door zuivere kennis van mensen en daarom voor iedereen toegankelijk zijn. De oude kennis over volledige zelfheling, plus de bijbehorende middelen keert terug.
Deze avond zal ik vertellen welke middelen en technieken een belangrijke bijdrage kunnen leveren om de gezondheid en vitaliteit te herstellen en welke middelen een sterk verjongende werking hebben.

Door jarenlange studie, informatie inwinnen, het lezen van vele boeken en al meer dan dertig jaar werken met cliënten, voel ik dat ik nu op een punt ben beland dat ik deze info wil delen, het is ook echt de tijd ervoor. Want….
Ieder mens is in staat zichzelf te genezen!

Genezing en verjonging kan gevonden worden als je je horizon verbreedt!
Niet zo lang geleden ontstond  het idee om alle informatie te bundelen in een brochure.  Deze avond zal deze brochure verkrijgbaar zijn. Gezondheid, geluk en succes zijn doelen die we op Aarde mogen nastreven. Doelen die iedereen mag koesteren, toepassen en manifesteren en we staan nu voor een deur die opengaat. Dit gebeurt niet zonder slag of stoot maar het begin is gemaakt…eindelijk!! We mogen nu zelf ervaren wat we allemaal kunnen en hoe we ons zelfhelingsvermogen zo sterk kunnen maken dat het lichaam en ons bewustzijn elke ziekte of disbalans kan opsporen en aanpakken op een moeiteloze en  natuurlijke manier. Utopie? Nee werkelijkheid! We mogen nu luisteren naar onze intuïtie en ons natuurlijk instinct. Die vertellen ons nauwkeurig wat ons
lichaam nodig heeft om te helen. Soms heb je ondersteuning nodig van een (natuur)arts of goede therapeut (samen zijn we sterk) maar we kunnen steeds meer zelf.
Ondertussen weten we dat bijna alle ziektes ontstaan door een gebrek aan energie, tekort aan mineralen op celniveau, uitdroging en dat emotionele, mentale en fysieke stress, angsttoestanden, belastende herinneringen en depressies grote aanjagers zijn.
Maar ook de spirituele aspecten zullen deze avond aan bod komen……Edgar Cayce zei al:
Het lichaam is spiritueel in al zijn aspecten en zijn manier van reageren. Als het lichaam zichzelf als genezen ziet, zal het lichaam worden genezen. Visualiseer Het Zelf als geholpen wordend door allerlei toepassingen en technieken, juiste voeding en mineralen, weet en voel waar elke toepassing toe dient en zie hoe de toepassing dit bewerkstelligt. Houd die geestestoestand in stand die bevorderlijk is voor de continuïteit van de zich via Het Zelf manifesterende krachten als een onophoudelijke stroom. De Geest moet creatief worden gebruikt want de Geest is de werkelijke Bouwer, ook van de angsten en zorgen, maar zeker ook van de goede gezondheid, de verjonging van ons lichaam en die levensduur waarmee wij genoegen willen nemen…
We beseffen ondertussen al dat de uiterlijke manifestatie, de uiterlijke organisatie van de werkelijkheid en de functies in ons lichaam, wordt geleid door het innerlijk wat ook bewustzijn wordt genoemd. Wanneer ons denken en handelen wordt beïnvloed door liefde en de keuzes die we maken bijdragen aan het algemeen welzijn dan ontwikkelt onze evolutie zich richting haar doel: volmaaktheid. Als men beslissingen maakt of gedachtepatronen heeft die tegen liefde ingaan, vaak geleid door zelfzuchtig eigenbelang, dan wordt de stroom naar goedheid onderbroken en hebben alle mensen eronder te leiden!
Naast alle overdenkingen, technieken en middelen die jullie in deze brochure vinden en die ik deze avond zal bespreken zal ik ook aandacht geven aan de juiste visualisatie technieken om jezelf te coachen zodat je een gelukkig en gezond wezen bent, vol met dromen en ideeën! Gevend en liefdevol in al je daden en ervaringen.
Ik weet dat we Gouden Energie en Informatie in handen hebben. 
Datum: 22 juni 2017 Tijdstip: 19.30u ( inloop vanaf 19.00u) Boshotel Vlodrop Bijdrage : EUR 17,50 inclusief koffie en thee vooraf en in de pauze Aanmelden/reserveren kan via : info@debewustezaak.nl

Nieuw: Energetische Stoelkunde door Marjon Legveld

energetische

Stoelkunde

Tags

Een workshop om de energetische stoelen, de Urim-code, de Bron-code en de Thummim-code volop te leren benutten.

Heb je een of meer energetische stoelen van Monique Timmers en werk je als coach of therapeut? Wil je graag een verdiepingsslag maken, meer werkvormen leren kennen en nog meer resultaat halen uit de stoelen? Dan is de workshop energetische stoelkunde wat voor jou. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je geen coach of therapeut bent, maar graag voor jezelf de energetische stoelen beter wil leren kennen en benutten.

Inhoud

Leer de energetische stoelen nog beter kennen en leer meer werkvormen kennen en toepassen, aansluitend bij jouw werkpraktijk. ‘Zodra je een auto hebt gekregen is het tof als je er zo goed mogelijk mee leert rijden en navigeren’. Wanneer zet je nou welke energetische stoel in aansluitend bij de vraag en op welke manieren kun je je cliënt hierbij zo goed mogelijk begeleiden?

  • Jij als professional: hoe sta je tegenover het werken en inzetten van de energetische stoelen? Wat kom jij als professional hierin tegen en wat heb je nodig om je volledig capabel te voelen de stoelen in te zetten voor je cliënten en hun welzijn?

In deze workshop ontvang je extra stimulans en impuls om de stoelen in te zetten op een manier die bij jou past en je daarbij zelf vertrouwt te voelen. Je ontvangt inspiratie om jouw rol als coach / therapeut te optimaliseren.

  • Er zal aandacht zijn om de juiste woorden en communicatie in te kunnen zetten rondom het presenteren en uitleggen van de energetische stoelen. Hoe leg je dat nou uit passend aan diverse doelgroepen toehoorders en cliënten?
  • Praktijkervaringen en ideeën worden aangereikt en uitgewisseld, zodat je een vollediger beeld krijgt bij de werking van de energetische stoelen en hun mogelijkheden. We gaan ook oefenen met en op elkaar.

 

  • Je krijgt een uitgebreider netwerk van coaches en therapeuten die ook met de energetische stoelen werken, waarmee je kunt uitwisselen.

 

 

Wat levert deze workshop je op?

  • Je boort met meer gemak en vertrouwen je eigen creativiteit aan om passende werkvormen met de energetische stoelen toe te passen. Je hebt meer werkvormen en professionele speelruimte leren kennen en meer feeling gekregen bij de werking van de energetische stoelen. Je hebt geleerd de stoelen gerichter, kleurrijker en met praktische structuur in te zetten en mogelijk meer potentie te benutten.
  • Je weet goed uit te leggen wat de energetische stoelen zijn en hoe ze werken, passend bij je doelgroep.
  • Je hebt inzicht in de mogelijke eigen belemmeringen en onzekerheden wat betreft het inzetten van de stoelen in je (werk)praktijk en hebt een begin gemaakt naar de persoonlijke ontwikkeling wat betreft zelfvertrouwen, stevigheid en het erkennen van jouw unieke talenten.
  • Je hebt inspiratie ontvangen om jouw professionele rol ten aanzien van het werken met en inzetten van de energetische stoelen te upgraden.
  • Een waardevol netwerk van andere ‘stoelgebruikers’

 

Contact / aanmelden

Zin om je aan te melden of behoefte aan meer informatie? Stuur een email naar marjon.legveld@in-spirit.nl of bel me op 06203 75559. Je bent van harte welkom!

 

 

Het Blauwe Uur, 15 Maart, Pand P, Eindhoven

Het Blauwe Uur

Talkshow

Eén presentator, drie gasten en honderd man publiek. Niet meer, niet minder, dit maakt de avond. Een unieke talkshow met als doel de tijdgeest te vangen. Wat heeft de actualiteit ons eigenlijk te vertellen? Aanslagen, nieuwe iPhones, nieuwe leiders en oude culturen. En deze avond ook nog een verkiezingsuitslag. Wat zegt dit over ons? Wat is de boodschap? Is er een boodschap en zo nee, hoe gaan we dan om met de chaos? Op dit moment, op deze plaats. Dus een unieke beleving en tegelijk tijdloos. Want tijd bestaat niet. En wij lekker wel.

Mijn gasten zijn:

Joseph Oubelkas, Joseph hoorde ik voor het eerst spreken voor 200 jonge PSV-voetballers. Het begon rumoerig, met stoere onverschillige blikken zijn kant op. Binnen 10 minuten waren ze muisstil en hingen de monden open. Hij had hun respect en de mijne door zijn ongelofelijke levensloop. Een onverwachte, bizarre gebeurtenis veranderde zijn comfortabele en succesvolle jonge ondernemersleven van Joseph. Ruim vier jaar lang zat hij onterecht vast in een Marokkaanse gevangenis. En geloof me, je kan je geen voorstelling maken van hoe dat geweest is. Met passie, enthousiasme en zelfs humor vertelt hij over hoe hij dat overleeft heeft. Onlangs verscheen de zestiende druk van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ dat hij hierover schreef en de vierde druk van zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ over het leven na gevangenschap.

Monique Timmers, is sinds 30 jaar therapeute, welzijnscoach en auteur van 8 boeken. Vanaf februari 2014 heeft Monique de spirituele school opgericht: SAMEN IN BEWEGING, om alle kennis die nu vrij aan het komen is te bestuderen en toe te passen:”binnen in je zit het weten wat jij nodig hebt”. Zij ontwikkelde samen met haar man energetisch werkende stoelen die je via een Lichtmatrix van Levend Licht kunnen behandelen en helen. Eén van die stoelen gebruikte ik in mijn laatste voorstelling Supergewoon.

Qeaux Qeaux Joans, De Nederlandse Qeaux Qeaux Joans (Coco Joans) verraste ruim 4 jaar geleden met het eigenzinnige album No Man’s Land, Tourde met oa Sea Sick Steve en behaalde de nummer 1 positie in de charts. Na de release van haar 2de album The Ritual vertrok ze naar Berlijn wat ze 3 jaar haar thuis noemde, hoewel ze voornamelijk op tournee was. Nu is ze terug in Nederland en studeert ze aan Knowmads Een alternative businessschool voor change makers, zet ze zich in voor ouderen, vluchtelingen, daklozen en gebruikt zij haar podium niet alleen om haar repertoire tentoon te stellen, maar om te delen met haar publiek wat dichtbij haar hart ligt. Co-Founder van We The People from No Man’s Land en een 3de album staat in de planning, maar niet zonder oog voor de wereld. Ze was al meerdere malen te gast bij TedX en werd zelfs Speaker op TedX Arnhem. Haar favoriete quote is die van Maya Angelou :” Do the best you can, until you know better, do better” 

De presentator ben ik. Leon van der Zanden.

Ibiza Workshop 2016

Soulfulness op Ibiza 1-8 oktober 2016
Fitness voor de ziel!

Een week van verdieping en transformatie. Een week om stabiliteit en vertrouwen te ervaren. Een week, van kracht, je weer licht voelen en vooral een week vol liefde!

Ibiza…. Dagopeningen met een gezamenlijke zonnegroet, yoga, meditatie, meditatieve wandelingen, krachtplekken ervaren, zonsondergang, Urim-Code: de energetische stoel, onverwachte momenten van stilte, bezinning, lachen, openheid en inzichten, esoterische studie, filosofische beschouwingen en vooral genieten. Dit alles op een prachtige plek, met wuivende palmen, veel bloemen, geurige lavendel, wandelpaden, zon, prachtige vergezichten en een mooi zwembad.

We verblijven in de mooie authentieke finca: VIEJO, met een prachtige tuin, rustige omgeving, mooie terrassen en een zwembad. VIEJO ligt in het rustige groene noorden waar veel natuurschoon en wandelpaden zijn. Dichtbij prachtige baaitjes en leuke kleine stadjes. De programma’s zijn ’s ochtends, de middag is altijd vrij om lekker te wandelen , mooie baaitjes te bezoeken, te zwemmen of lekker te luieren op de finca zelf. Voor wie wil… gaan we een keer naar de (avond)markt, Las Dahlias; en naar Benirras waar trommelaars op het strand muziek maken bij zonsondergang. f

Het verblijf op Viejo is … in verbinding te zijn met jezelf en de natuur.

Er kunnen 6 mensen mee, dus wacht niet te lang!

Yvonne Cup, Monique Timmers en Marjon Legveld

De week wordt geleid door:

Monique Timmers
Energetisch/natuurgeneeskundig/spiritueel therapeut, auteur, workshop Terug naar de Bron, coach, docent en oprichtster Spirituele school: Samen in beweging. www.moniquetimmers.nl

Marjon Legveld
Coach persoonlijke ontwikkeling & leiderschap, leiderschapsprogramma’s, team- en loopbaancoaching. Yogadocente en energetisch therapeut. www.in-spirit.nl

Yvonne Cup
Energetisch creatief therapeut, hartcollages, kunstenares. www.yvonnecup.nl

Kosten p.p. €1195,- voor een week inclusief alle maaltijden. Je verblijft dan met z’n tweetjes op een prachtige ruime kamer met douche en toilet. De donderdag is een vrije dag voor iedereen.
Wil je een kamer alleen dan is er een meerprijs van €300,-. Totaal is dan €1495,-
Bij reservering dien je €400,- p.p. aan te betalen. Restantbedrag dient voor 1 Augustus 2016 te zijn bijgeboekt op onderstaande rekening.

m.v.v. Ibizareis 1-8 Oktober 2016
M. Timmers NL72Rabo 0174171668

Handdoeken/beddengoed zijn aanwezig. Strandlaken zelf meenemen.
Aankomst: Vanaf 18.00 uur is de finca beschikbaar op 1 Okt 2016. Vertrek: 8 Okt rond 10 .00 uur.

Opgave: info@moniquetimmers.nl

>> Vlucht dien je zelf te regelen. Zowel Ryanair alsook Transavia vliegen op Ibiza vanaf Eindhoven, Weeze en Amsterdam. Transfer wordt geregeld als je zelf geen auto wilt huren. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met: info@moniquetimmers.

Wij verheugen ons erop diegenen die meegaan te ontmoeten op Ibiza!!

Warme groet, Monique, Marjon en Yvonne

Monique op het Heart & Soul Festival Roermond

Monique staat op het Hart en Ziel festival in de Eci te Roermond, 25-26 Juni. Ze zal haar energetische stoelen, de Urim-code en de Bron-code demonstreren…en dat doet ze met heel veel plezier!

De entree is gratis! Dit is onlangs besloten door de organisatie. Voor sommige sprekers zal echter entree gevraagd worden.

Meer informatie vind je op; http://www.ecicultuurfabriek.nl/agenda/1353-heart-soul

Heart & Soul .