Newsletter – Winter 2015

Kiezen we voor de angst of voor de liefde?

We zitten in een enorme shift. Onze toekomst wordt nu bepaald door onze keuzes. Kiezen we voor de angst of voor de liefde? Als de kritische massa anders gaat denken, geleid vanuit het hart, zal er op korte termijn een werkelijke verandering ontstaan. Wij maken het verschil! Het zijn niet de machthebbers maar het denken en handelen van iedereen zal de veranderingen in gang zetten. Iemand stuurde me een prachtige brief die ik hieronder en op Facebook heb geplaatst. Deze brief zegt alles!
Een van de 129 mensen, die om zijn gekomen bij de aanslagen in Parijs, is de vrouw van de Franse journalist Antoine Leiris.
Hij blijft achter met hun zoontje van 17 maanden. Op Facebook plaatste hij een krachtige brief aan de terroristen:

eiffeltoren NB november 2015

Journalist, die vrouw verloor, ontroert met brief aan IS: ”Mijn haat zullen jullie nooit hebben”

“Vrijdagavond stalen jullie het leven van een geweldig persoon, de liefde van mijn leven, de moeder van mijn zoon.
Maar jullie zullen mijn haat nooit hebben.

Ik weet niet wie jullie zijn en ik wil het ook niet weten. Jullie zijn dode zielen.
Als deze god van jullie, waarvoor jullie zo blindelings doden, ons naar zijn beeltenis geschapen heeft, is elke kogel in het lichaam
van mijn vrouw een wonde in zijn hart.

Dus nee, ik ga jullie niet de voldoening geven om jullie te haten.
Je wilt het, maar haat beantwoorden met woede zou een teken zijn van dezelfde onwetendheid die jullie gemaakt heeft tot wat jullie zijn.

Je wil dat ik bang ben, dat ik mijn medemens met achterdocht bekijk, dat ik mijn vrijheid opgeef voor mijn veiligheid.
Jullie hebben verloren. De speler speelt nog steeds.

Ik heb haar deze ochtend eindelijk gezien, na dagen en nachten van wachten.
Ze was even mooi als toen ze vrijdagavond vertrok, even mooi als toen ik halsoverkop verliefd werd op haar meer dan 12 jaar geleden.

Natuurlijk ben ik kapot van verdriet, die kleine overwinning geef ik jullie.
Maar het zal niet lang duren.
Ik weet dat ze elke dag bij ons zal zijn en dat we elkaar in de hemel zullen terugvinden, met de vrije zielen die jullie nooit zullen hebben.

Ik en mijn zoon, wij twee zullen sterker zijn dan ieder leger op deze aarde.
Ik kan geen tijd meer aan jullie verspillen, aangezien hij net wakker geworden is van zijn middagslaapje.
Hij is amper 17 maanden oud, en zal zijn snack eten zoals iedere dag.
En daarna zullen we spelen zoals iedere dag. Het leven van deze kleine jongen zal gelukkig en vrij zijn.

Want jullie zullen zijn haat ook nooit hebben.”

Sinds kort zijn al mijn activiteiten ook te volgen op facebook.

Zoals jullie weten is mijn nieuwe boek uit. Ook dit boek gaat over de grote shift, waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe. Hoe kunnen we ons staande houden in deze tijd. Een groeiend bewustzijn en kennis over onze werkelijke aard zal ons helpen om de juiste keuzes te maken. Keuzes geleid door ons hart. We zitten midden in een geboorte, de geboorte van een tijdperk van Licht. Elke geboorte gaat niet zonder slag of stoot. Deze geboorte echter reageert op het bewustzijn en zuivere denken van alle mensen.

De Wet van Een

De Wet van EEN
De geboorte van een tijdperk van Licht

We gaan met z’n allen een nieuwe tijdspiraal binnen. Grote aantallen mensen worden zich bewust van hun werkelijke aard, zij kiezen niet meer voor het gesloten driedimensionale systeem, maar voor open verbindingen, spiritueel meesterschap en eigen authentieke kracht.

Genezende gaven ontwaken en we zijn bezig om andere dimensies, de schatkamers van onze geest, te ervaren, tussen werelden te reizen. Van duisternis naar licht, van de dood naar onsterfelijkheid.

Ons groeiende bewustzijn nodigt ons uit om ons te bevrijden van vele oude gewoontes en beïnvloedingen, van het rad van karma dat gekoppeld is aan het 3D-bewustzijn. Verlichting is binnen ons bereik… De ‘oude’ kennis die nu vrijkomt, laat ons beseffen dat alles mogelijk is op een moeiteloze manier.
Dit boek nodigt je uit om deze nieuwe informatie te onderzoeken en misschien wel te ervaren. Want de verantwoordelijkheid over het verwerven van kennis en meesterschap over ons biologische systeem, de ontwikkeling van ons innerlijk bewustzijn, de kennis over onze werkelijke aard en afkomst, behoren elk mens toe.

Nieuwe mogelijkheden en technieken worden zichtbaar. De energetische stoelen Urim-, Bron- en Thummim-Code zijn volledig afgestemd op dit nieuwe tijdperk, zij werken via een matrix van levend Licht, de astronomische geneeskunst genoemd, een moeiteloze manier om je gezondheid en vitaliteit te herstellen en kennis en inzichten te ontvangen.

Ben er heel blij mee en krijg vele hartverwarmende reacties.

Hieronder volgt een gedeelte van een hoofdstuk uit mijn nieuwe boek:  De Wet van EEN, dit verklaart o.a. waarom het zo’n turbulente tijd is.

De invloed van de Zon op ons lichaam en psyche

Wetenschappers zijn het erover eens dat bij afname van het elektro-magnetisch veld van de Aarde er veranderingen plaats vinden in het biochemische veld van de mensheid. Door de hevige erupties op de Zon kunnen wij groeien in bewustzijn!

Door onderzoeken is gebleken dat de Zonnestralen en ook de sterk geladen velden die de Zon uitzendt (zonnestormen) grote invloed hebben op de epifyse/pijnappelklier van de mensen. De epifyse is de belangrijkste schakelaar in het lichaam. Vroeger was zij veel groter, zo groot als een pingpongbal, nu heeft zij door onze val in bewustzijn de grote van een erwt. De epifyse regelt het dag en nachtritme van het lichaam en ook bepaalde stofwisselingsprocessen.

Als het aardemagnetische veld zwakker wordt door de invloed van de Zonnestormen heeft dat directe gevolgen op onze psyche. Onderzoekers wijzen op het feit dat er periodes zijn van meer psychische storingen die synchroon lopen met de uitbarstingen op de Zon die het  magnetische veld van de Aarde veranderen. Meer angsten, meer nervositeit, meer vermoeidheid, duizeligheid, geweld en emoties. Bepaalde onderzoeken bevestigen dat zowel in onze pijnappelklier alsook in de communicatie op celniveau veranderingen zijn waargenomen. Het blijkt dat opgeslagen informatie die in de cellen zit, nu vrijkomt. Ondertussen is ook bekend dat ons DNA alle informatie van zowel het Universum alsook alle informatie uit het verleden draagt. Zonnestormen hebben dus de kracht sluimerende ervaringen aan het oppervlak te brengen. Onze fysieke aard reageert! Dit houdt ook in dat allerlei angsten die wij al eeuwen op celniveau dragen naar de oppervlakte kunnen komen, zij worden zicht en voelbaar en dienen gewist of getransformeerd te worden. Liefst zo gemakkelijk en snel mogelijk want als wij door al deze emoties heen moeten om ze te verwijderen, hebben we wat te doen…

Het hogere energie niveau van de Zon verhoogt de activiteit van onze cellen en hierdoor ontstaat verhoging in bewustzijn. Onze cellen zijn de dragers van alle informatie en nu brengen zij alle informatie naar buiten waardoor we zicht krijgen op de aard van de werkelijkheid.

We krijgen tegenwoordig regelmatig stimuleringen op celniveau zonder dat we dit bewust weten. Het zijn wake-up calls voor de cellen. De Zon herinnert ons aan wie we werkelijk zijn, laat ons de aard van de werkelijkheid zien en geeft ons een nieuw toekomstbeeld: Hoe willen we leven? Wat is ons werkelijke doel? De Zon herinnert ons eraan dat we godmensen zijn en dat we heel veel potentieel hebben.

Hoe sterker jouw veld van bewustzijn en bewust leven is, des te sterker zul je positief reageren op de invloeden van de Zon. Ben je nog sterk emotioneel gericht zul je meer last ervaren en werkt de ontwikkelende hooggevoeligheid vaak tegen je. Een hogere bewustzijnsgraad zorgt voor stabiele neurale activiteiten in je lichaam waardoor jouw eigen magnetische veld sterk en stabiel is. Hoe bewuster wij met deze Zonne-invloeden omgaan, des te beter gaat het met ons en kunnen we onze hooggevoeligheid positief en opbouwend  gebruiken, ben wakker en alert. Volg je gevoel want ook dit wordt sterker door de Zonne-invloeden.

Het nieuwe ik is een Multi-dimensionaal wezen, een gezond wezen.

De invloed van de Zon zorgt voor een bewustzijnsverruiming. Doordat het elektro-magnetische veld van de Aarde anders wordt vinden er veranderingen plaats in onze pijnappelklier. De pijnappelklier gaat weer een grotere functie krijgen en geeft informatie af, je kunt deze informatie ‘psyche activerende stoffen’ noemen. Zij zorgen voor inzichten. Inzichten in de oorzaak van ziektes en klachten. Dieter Broers, onderzoeker en biofysieker,  deed bepaalde proeven. Hij simuleerde in een laboratorium een verlaging van het aarde- magnetische veld. De resultaten waren verbluffend; een grote bewustzijnsverruiming diende zich aan. De Zon helpt ons dus! Deze proeven bewezen dat de Zon een grote invloed heeft op onze Geest en gezondheid. De regelmatige uitbarstingen van de Zon, die steeds sterker worden, zorgen ervoor dat de sluier van onwetendheid verdwijnt bij iedereen! De Zon activeert die trillingsfrequenties, die nodig zijn om te groeien in bewustzijn. Maar wat doet de wetenschap? Zij maakt ondertussen een andere draai, zij maakt ons bang voor de Zon, waarschuwt regelmatig voor de slechte invloeden van de Zon. Ik kan me voorstellen dat te lang in de Zon zitten zodat de huid verbrandt niet echt gezond is maar met enige regelmatig een zonnebad nemen, doet wonderen. Er komen ook steeds meer berichten via bepaalde sites, die niet beïnvloedt worden door de farmaceutische industrie, dat er juist vraagtekens gezet moeten worden bij alle smeermiddelen. Dat zij misschien wel verantwoordelijk zijn voor de toename van huidkanker.

We gaan een nieuw tijdperk binnen. Zonnetijd! Transformatieprocessen hebben soms een slechte naam omdat er in zo’n overgang ook van alles gebeurt. Elke transformatie is als een nieuwe geboorte, de geboorte van een nieuw bewustzijn, de geboorte van een nieuwe tijd. Alles wat we individueel maar ook collectief ooit verdrongen hebben, komt nu aan het licht. De mensheid heeft zich sterk ontwikkeld met vele technieken maar dit gezamenlijke weten doet niets voor de mensheid, als we er niet constructief mee om gaan.

Ons universum is heel groot, er zijn miljarden sterren en wij staan allemaal in verbinding met alles wat is, we zijn in wezen Multi-dimensionaal. Wij zien enkel maar een deel van dit universum. Er komen nu echter steeds meer berichten over verre galactische gebieden. Namen als de Pleiaden, Maldek, Orion en Andromeda dringen ons bewustzijn binnen. Ook deze sterren of planeten, die ook allemaal een eigen bewustzijn hebben en herinneringen dragen, delen informatie met ons. Dit bewustzijn vertelt ons over onze reis, nadat we de planeet Tara in een ander universum hadden verlaten en voor een langere periode een thuis vonden op een van deze sterren. Door het werken met de energetische stoelen die ons multidimensionaal bewustzijn aanwakkeren zien we dat bij vele mensen steeds meer herinneringen naar boven komen van hele oude tijden, toen we nog enkel een astraal lichaam hadden…of als we even ons tijd/ruimte denken loslaten  zouden we dit zelfs parallelle levens kunnen noemen.

Stel je voor dat er een kosmisch internet zou zijn en dat je toegang zou hebben tot de informatie van alle planeten en sterren. Dat we contact kunnen maken met elk levend wezen, met elk kosmisch idee, met elk kosmisch gevoel. Wie zouden we dan zijn? Hoe zouden we dan leven?

Door de invloed van de Zon zou dit wel eens werkelijkheid kunnen gaan worden. Ons bewustzijn ‘verruimt’ zich en we krijgen steeds langere antennes zodat we ervaringen uit andere sterrenstelsels kunnen gaan accepteren. Kosmologisch denken! Sommige mensen zullen hier lacherig over doen maar zelfs de atheïst Albert Einstein zei: Iedereen die zich zorgvuldig met de wetenschap bezig houdt, komt tot de overtuiging dat in en via de natuurwetten zich ook een grote geest manifesteert…. Teilhard de Chardin zei: In elk deeltje, in elk atoom, in elke molecuul en in elke cel werkt de Alwetenheid, alles is door Geest doordrongen. We staan dus voor grote veranderingen! Veranderingen die aangestuurd worden door de Zonnestormen sturen ook de natuur aan. Een Zonnecultus duurt elf jaar. Elk jaar en elke cyclus, stijgen de erupties in kracht en hoogte tot meteen na het elfde jaar de kracht weer afneemt. Natuurwetenschappers zien om de elf jaar in de stam van de bomen een grotere ring. De boom resoneert op de krachten van de Zon. Ook bij de dieren zie je reacties. Rond het elfde jaar van de Zonneuitbarstingen zie je veel grotere scholen vissen, vermeerdering van insecten en andere diersoorten. Na weer zo’n cyclus zie je een plotselinge afname van de dierpopulaties of zelfs zelfmoordacties van grote groepen vissen. De temperatuur van de oceanen verandert als de Zon weer op zo’n hoogtepunt zit en het is ondertussen ook bewezen dat ook de Golfstroom reageert. Het weer reageert met overvloedige regenval of droogte. En ook de mensen reageren.

Op dit moment is er een sterke wisselwerking tussen de frequenties van de Zon en het magnetisch veld van de Aarde. Deze krachten hebben een sterke invloed op de elektronen in ons lichaam. De elektronen en cellen in ons lichaam informeren elkaar voortdurend. Als er geen stoorvelden zijn, communiceren zieke cellen met gezonde cellen en op deze wijze krijgen ze de juiste informatie om te helen, dit is zelfheling. De gezonde elektronen en cellen informeren de ‘kapotte’ of verzwakte elektronen en cellen hoe ze weer gezond kunnen worden. Zieke cellen vragen en krijgen antwoord. Dit zelfhelende vermogen van alle cellen dienen we te stimuleren. Volgens mij is ziekte niets anders dan een verstoring in deze communicatie, cellen gaan zich asociaal verhouden, praten niet meer met elkaar. Als er een betere verbinding op cellulair niveau is ontstaat er vanzelfsprekend ook een positieve verandering op sociaal niveau. Zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten. Alles beïnvloedt elkaar. Dit zelfhelende vermogen dienen we dus te stimuleren en gelukkig zijn vele mensen zich steeds meer bewust van. Verwijder de stoorvelden zodat de cellen weer gelukkig zijn met elkaar, weer informatie beginnen te delen. Sociaal zijn, ons met elkaar verbinden zijn misschien wel de sleutelwoorden.

Ook de energetische stoelen zorgen ervoor dat dit proces plaats vindt. De werking van de stoelen zorgt ervoor dat de stoorvelden verwijderd worden en de cellen weer met elkaar gaan communiceren. Dat zieke cellen ‘praten‘ met de gezonde cellen en op deze wijze krijgen ze weer de juiste informatie om te helen. Gezonde elektronen informeren de ‘kapotte’ of verzwakte elektronen hoe ze weer gezond kunnen worden. Als er maar verbinding en communicatie is… Zonnestralen hebben in ieder geval een weldadige invloed op ons lichaam,  zij herstellen verbindingen.

Het lichaam is een uniek maar ook gecompliceerd geheel. Door onderzoek is gebleken dat het lichaam pas ziek wordt als het regulerende vermogen van het lichaam te zwaar onder druk wordt gezet en niet goed meer werkt. Pas dan ontspoort het lichaam. Als er nog teveel zielbelastingen zijn, oude traumatische ervaringen uit vroegere ‘tijden’ of dit leven, in combinatie met een teveel aan uiterlijke belastingen zoals milieuvervuiling, kan het lichaam de balans niet meer houden. Het reguleringsvermogen laat na waardoor de cellen niet meer met elkaar kunnen communiceren…gevolg kortsluiting. Door onderzoek is gebleken dat goede sociale contacten, een goede vriendenkring, een diep vertrouwen in de mensen om je heen, een hele sterke invloed heeft op het zelfhelende vermogen. Veel sterker dan de gevolgen van goede voeding.

Er zijn uiteraard ook milieuvervuilingen die een slechte invloed hebben op de communicatie tussen de cellen zoals elektrosmog en een teveel aan medicatie. Computers, handy’s en alle elektrische apparatuur verstoren de communicatie van de cellen. Deze kunstmatige velden worden sterk onderschat. Systematisch worden de resultaten van de onderzoeken weggemoffeld. Dieter Broers vertelt in een van zijn boeken dat er proeven zijn gedaan met duiven. Zij kregen een magneetje om gehangen, werden ergens heen gebracht en losgelaten, ze waren volledig de weg kwijt. Ze vonden hun weg naar huis niet meer. De duiven laten zich leiden door het magnetisch veld van de Aarde. Zij hebben net als wij mensen een heel klein magnetitkristalletje in de pijnappelklier die werkt als een soort zender en ontvanger. Daardoor vinden de duiven altijd de weg naar huis. Deze verstoring door het omhangen van een klein magneetje, had grote gevolgen! Wij beseffen dit niet of willen dit niet weten. Want al deze apparatuur is toch wel handig. Andere proefnemingen op dieren die in de Aarde leven, die het magnetische veld van de Aarde veranderden lieten zien dat deze dieren volledig hun oriënteringsvermogen kwijt raakten, zij raakten verward.  Dit gevoel hebben ondertussen ook veel mensen, ze zijn verward. Ondertussen is er ook veel onderzoek gedaan naar de erupties van de Zon en het gedrag en de gezondheid van de mensen. Het blijkt dat het gedrag van de mensen erg ontvankelijk is voor de krachten van de Zon. Daarnaast is ook gebleken dat bepaalde epidemieën samen vielen met veranderende Zonne-erupties

In ons lichaam hebben we twee hele sterke magneetvelden, het magneetveld van ons hart en de hersenen. Deze twee velden reageren ook op de Zonne-erupties. De kosmische natuur is eerlijk. Zij stuurt ons via de Zon sterke stralingen, gevolg meer ziektes, psychische irritaties en verward gedrag. Het zijn allemaal wake-up calls. De Zon laat ons zien wat we nog aan ballast dragen en draagt ons op om eerlijk te zijn. Eerlijk over je relatie, is die ziek- of gezondmakend? Eerlijk over onze banen, doen die me goed of niet? Eerlijk over onze maatschappij, klopt het wel allemaal wat we via de media en politiek te horen krijgen? Eerlijk over het financiële systeem? De Zon laat zijn licht schijnen en dit krachtige licht komt tot in de meest duistere hoeken.

Als wij geactiveerd worden door de Zon krijgen we nieuwe impulsen om de oude shit achter ons te laten. We krijgen de moed om onze stem te laten horen. De Zon verruimt ons bewustzijn, we gaan veel sneller zien wat klopt en wat niet klopt. Dit proces is niet tegen te houden als er zo’n grote kracht als de Zon op ons inwerkt, zelfs niet door het sproeien van chemische rotzooi, voornamelijk aluminium via de zogenaamde chemtrails, om de stralen van de Zon te verzwakken. We zitten in een versnelde fase van kosmische evolutie, geen gemakkelijke tijd maar wel een tijd van snelle veranderingen. We hebben nu de kracht en de macht om ons zelf, onze levensomstandigheden, onze verhoudingen met elkaar en ook onze verhouding met het Universum te helen: spirituele re-evolutie, op weg naar een nieuw bestaan!

De Zon activeert alles. Niet alleen het goede. We krijgen vele voorbeelden voorgeschoteld via het nieuws en dit beïnvloedt ons wezen.

Als je de wereld wilt veranderen en je bent vastbesloten dit te doen, wat het jou of anderen ook kost, wat voor risico’s eraan verbonden zijn en als je gelooft dat ieder middel jouw doel ten dienste staat, ben je een fanaticus. Fanatici zijn ontspoorde idealisten, vaak teleurgesteld in het leven. Zij eisen onmiddellijke acties, zijn niet tolerant en willen alles opofferen, zelfs hun eigen leven en het leven van anderen. Zij vinden iedere misdaad terecht want het doel is buiten proportioneel groot geworden. Zij willen de wereld maken zoals zij het zich voorstellen zonder begrip voor andersdenkenden. Als ik kijk naar bepaalde gebeurtenissen die nu plaatsvinden op Aarde dan zie je dat er veel fanatici zijn. In alle lagen van de bevolking, zeer rijke machtige mensen en ook mensen die een godsdienstideaal of wereldbeeld aanhangen dat weinig tolerant is voor andersdenkenden.

Er bestaat niets stimulerenders dan de wens om de wereld op een fijne en positieve manier te veranderen. Het is de taak van de mensen om een betere wereld te scheppen, daarvoor zijn we hier. Het is heilzaam en stimulerend tegelijk. Wil je de wereld verbeteren begin dan bij jezelf. “Gij zult uw naasten liefhebben als uzelf”. De Zon helpt ons hiermee, zij brengt licht. Zij voedt onze eigenwaarde en zelfbewustzijn. Wij zouden geen oorlog moeten voeren om vrede te verkrijgen. Wij zouden geen dieren moeten doden ook niet voor de zogenaamde experimenten ten behoeve van de mensheid. Dan begrijpen wij de wetten van het  heilige leven niet. “Gij zult niet doden”, een belangrijk gebod dat wij zo gemakkelijk negeren, zelfs niet voor het nastreven van de idealen. Het gewone argument is nu… er kunnen eventueel levens verloren gaan maar de mensheid als geheel heeft er profijt van… Zo ver is het al met ons gekomen. Wij beseffen niet dat we de onschendbaarheid van het leven niet kunnen opofferen voor een of ander ideaal! Want diegenen die geen eerbied heeft voor elk soort leven, verliest heel gemakkelijk de eerbied voor al het leven. De meeste misdaden die de mensheid heeft begaan, zijn gepleegd in een misleid streven naar het ‘goede’. Denk maar aan alle oorlogen in naam van de godsdienst. Elke daad wordt gemakkelijk gerechtvaardigd als men geen mededogen kent en geen verbinding heeft met 5D, de 5de dimensie, leven vanuit je hart.

Theatershow Supergewoon van Leon van der Zanden

Ook de theatershow van Leon van der Zanden is een groot succes. Humor, sketches en spiritualiteit in combinatie met de Urim-Code die op het podium staat. Na de show komen mensen naar hem toe want ze willen in de stoel zitten! Verschillende mensen geven aan dat ze van alles voelen tijdens de show… zeker als Leon er zelf in gaat zitten tijdens de show gebeurt er van alles in de zaal. Synchronisatie! De show is erg leuk…heerlijk lachen om de humor en het unieke vermogen van Leon om fysiek dingen uit te beelden… de moeite waard om te gaan kijken en te genieten van een heerlijk avondje uit! Ook dat is belangrijk, genieten en een lach maken alles lichter!

Podium Leon van der Zanden

Podium Leon van der Zanden

De energetisch werkende stoel de Thummim-code in het bedrijfsleven:  een update!

Thummin-codeVanaf juni dit jaar staat de Thummim-code prachtig werk te verrichten bij DLL, een grote internationale financiële dienstverlener, in Eindhoven. In de pilot periode van de eerste vier maanden hebben er al 120 collega’s gebruik van gemaakt, waarvan de meeste met meerdere zittingen. Het merendeel van  de benieuwde ‘zitters’ had al snel voelbare en merkbare ervaringen. Meteen op de stoel of in de periode erna. De pilot betreft twee grote afdelingen, maar door mond op mond reclame toonden ook diverse collega’s van andere afdelingen interesse.  De key-users, ( de mensen die we opgeleidt hebben om de zittingen in de stoelen te begeleiden)die alle eerste en vaak ook tweede zittingen van hun collega’s begeleiden, hadden het er mega druk mee! Onverwacht druk! De stoel wordt er zowel door de medewerkers als door al een groot gedeelte van het management erg positief ontvangen. Toch echt wel bijzonder te noemen van het bedrijf dat ze zo openstaan voor deze nieuwetijdse methode. Natuurlijk zijn er ook genoeg medewerkers die er ook hun kritische vragen bij hebben. Dat mag ook bij dit nieuwe tijd product.

Recentelijk heeft er een Vitaliteit dag voor heel het management plaatsgevonden en daar was ook de Thummim-Code te gast. Bij het openings- en welkomstwoordje werd er door iemand van het hogere management gesproken over de stoel en werden de key-users bedankt voor hun inzet. Op deze dag kreeg nu speciaal het management de gelegenheid persoonlijk de stoel voor zich te laten werken.

Bij een gezamenlijke evaluatie van de eerste periode bleek dat medewerkers ervaringen hebben teruggegeven variërend van meer ontspanning, minder nek-rug en hoofdpijnklachten, zich vitaler en blijer voelen, tot het opdoen van nieuwe inzichten. Ook blijkt dat er meer kwalitatieve verbindingen onderling ontstaan en dat er hele andere gesprekken met elkaar gevoerd worden.

Recentelijk heeft DLL ons laten weten van plan te zijn de pilot uit te willen breiden over geheel het bedrijf en zo iedereen er uitgebreider over te informeren en uit te nodigen om gebruik te maken van de Thummim-code. Wat een goed nieuws!! Ook het bedrijfsleven heeft veranderingen nodig. Meer aandacht en interesse voor elkaar.

En natuurlijk blijven we reizen organiseren.
In het voorjaar is er een reis naar Corfu, in het najaar gaan we weer naar Ibiza!

Corfureis 14-21 Mei 2016

Helende biologische communicatie  met de natuur en je hart

Zolang wij leven zijn er altijd al mensen geweest die volledig overtuigd waren van de helende werking van planten, bomen, kruiden, bos en zeelucht, de krachten van de aarde en de zee. Afgelopen tijd werd ik enorm geïnspireerd om een reis te organiseren om deze kennis te delen en te ervaren. Het contact met Moeder Aarde, de 2de dimensie mag weer hersteld worden.

We gaan deze reis de natuur gebruiken als een Bron voor inspiratie, vreugde en gezondheid.

Planten communiceren met ons immuunsysteem en helpen onze gezondheid goed te  houden.

Beseffen we dat we via de ademhaling gezonde zee- en boslucht kunnen gebruiken om ons lichaam te reinigen?

Dat planten en bomen met ons onderbewustzijn communiceren?

Dat de natuur het vermogen heeft om de stress te verwijderen uit onze hersenen vooral dat deel dat reptielenhersenen wordt genoemd?

Dat we via de krachten van de natuur onze zogenaamde killercellen vermeerderen. Killercellen doden alles wat niet in ons lichaam thuis hoort.

Voor diegenen die meegaan…jullie krijgen een klein boekje vol informatie en ter inspiratie!, Hierin kun je ook je eigen ervaringen opschrijven.

We verblijven op Corfu op een landgoed. Er staan drie villa’s in een prachtige tuin. Twee villa’s zijn voor de gasten die meegaan, zij zijn geschakeld. Elke villa heeft twee slaapkamers, een huiskamer, er is een keuken en badkamer. Ze liggen aan het zwembad. Er kunnen vier personen verblijven in elke villa. De kamers zijn ruim en hebben oftewel een groot bed of twee aparte bedden.

Het landgoed ligt in het noorden van Corfu, aan zee, midden in een groot bosrijk gebied waar  eeuwenoude olijfbomen staan en wilde orchideeën groeien. De villa heeft een eigen rotsstrandje, een cove, dat te bereiken is via trappen vanuit de tuin. Zandstranden zijn op 900 meter afstand. Hieronder vinden jullie enkele foto’s om een indruk te krijgen.

De reis kost €895,- p.p.

Dit is inclusief de diners ‘s avonds. Wij zorgen dat jullie ijskasten goed gevuld zijn (elke villa heeft zijn eigen keuken)  zodat jullie (of gezamenlijk of wat zich aandient) je eigen ontbijt en lunch kunnen klaarmaken. Woensdag is een vrije dag dan is er geen diner maar kun je wel zelf koken als je wilt of uit gaan eten. Je kunt het mooie noorden gaan verkennen die dag. Op de vrijdagavond gaan we op mijn kosten samen uit eten.

De prijs is excl. de vliegreis. Ryan air vliegt vanaf Charleroi (goedkoop!) en Eindhoven. Het is wel noodzakelijk dat er auto’s worden gehuurd, dit kan per groep van vier of drie mensen. ( op eigen kosten). In overleg. Er kunnen acht gasten mee.

De reis van 14-21 Mei 2016 was al meteen volgeboekt, heb je interesse om mee te gaan op een volgende reis naar dit mooie eiland laat het me weten dan organiseer ik een nieuwe reis bij voldoende aanmeldingen.

Hieronder enkele foto’s om een indruk te krijgen.

Ligging van het huisje

Ligging van het huisje

Een eigen strandje!

Een eigen strandje!

Nabijgelegen zandstrand met strandtent

Nabijgelegen zandstrand met strandtent

Deel van de tuin

Deel van de tuin

Elke villa heeft ook een eigen terras zowel op de bovenverdieping bij de kamer alsook beneden. Veel privacy als je je terug wilt trekken.

Mijn soulmaatjes Yvonne Cup en Marjon Legveld gaan mee om mij te helpen en de maaltijden (diners) te verzorgen. Naast het feit dat ik elke morgen, behalve de woensdag les geef, ook praktijkgericht, zijn er ook aanbiedingen van gasten om ‘s middags bijvoorbeeld ontspanningsmassage te geven, yoga, of creatief bezig te zijn.

Meditatieve wandelingen zijn ook mogelijk.

We maken onze eigen krachtplek op het terrein.

Soulfulness op Ibiza 1-8 oktober 2016
Welzijn voor lichaam, geest en ziel!

Een week van verdieping en transformatie. Een week om stabiliteit en vertrouwen te ervaren. Een week van kracht, je weer licht voelen en vooral een week vol liefde en liefdevolle zorg!

IbizaIbiza…. Dagopeningen met zonnegroet, yoga, meditatie,  meditatieve wandelingen,  krachtplekken ervaren, zonsondergang, Urim-Code: de energetische stoel, onverwachte momenten van stilte, bezinning, lachen, openheid en inzichten, esoterische studie, filosofische beschouwingen en vooral genieten.  Dit alles op een prachtige plek, met wuivende palmen, veel bloemen, geurige lavendel, wandelpaden, zon, prachtige vergezichten en een mooi zwembad.

We verblijven in de mooie authentieke finca:  VIEJO, met een prachtige tuin, rustige omgeving, mooie terrassen , heerlijke ruime kamers  en een zwembad. VIEJO ligt in het rustige groene noorden waar veel natuurschoon en wandelpaden zijn. Dichtbij prachtige baaitjes en leuke kleine stadjes.  De programma’s zijn ’s ochtends,  de middag is altijd vrij om lekker te wandelen , mooie baaitjes te bezoeken, te zwemmen of lekker te luieren op de finca zelf. Voor wie wil… Las Dahlias de erg leuke hippiemarkt en Benirras waar trommelaars op het strand muziek maken bij zonsondergang

Ibiza-01Ibiza-02

Het verblijf op Viejo is … in verbinding te zijn met jezelf en de natuur.

Ibiza-03

Er kunnen nog 2-3 mensen mee, dus wacht niet te lang!

Yvonne Cup, Monique Timmers en Marjon Legveld

Yvonne Cup, Monique Timmers en Marjon Legveld

De week wordt geleid door:

Monique Timmers
Energetisch/natuurgeneeskundig/spiritueel therapeut, auteur, workshop Terug naar de Bron, coach, docent en oprichtster Spirituele school: Samen in beweging.  www.moniquetimmers.nl

Marjon Legveld
Coach persoonlijke ontwikkeling & leiderschap, leiderschapsprogramma’s, team- en loopbaancoaching. Yogadocente en energetisch therapeut. www.in-spirit.nl

Yvonne Cup
Energetisch creatief therapeut, hartcollages, kunstenares. www.yvonnecup.nl

Kosten p.p. €1195,- voor een week inclusief maaltijden. Je verblijft dan met z’n tweetjes op een prachtige ruime kamer met douche en toilet.  De donderdag is een vrije dag voor iedereen en ook op de dinsdag is er geen diner en kun je volop genieten van wat het eiland je te bieden heeft..

Wil je een kamer alleen dan is er een meerprijs van €300,-. Totaal is dan €1495,-

Handdoeken/beddengoed zijn aanwezig. Strandlaken zelf meenemen.

Aankomst 1 Oktober: Vanaf 18.00 uur is de finca beschikbaar. Vertrek 8 Oktober rond 10 .00 uur.  Auto huren (alleen of gezamenlijk) is aan te bevelen.

Opgave: info@moniquetimmers.nl

>> Vlucht dien je zelf te regelen. Zowel Ryanair alsook Transavia vliegen op Ibiza vanaf Eindhoven, Weeze en Amsterdam.

Wij verheugen ons erop diegenen die meegaan te ontmoeten op Ibiza!!
Warme groet, Monique, Marjon en Yvonne

In de schijnwerper: Lilian Ferru

Lilian FerruLaat ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Lilian Ferru. Ik organiseer al jaren lezingen over zingeving en bewustwording en interview mensen voor de camera. Daarnaast heb ik degoednieuwskrant.nl in het leven geroepen, als tegenwicht voor alle negatieve stemmingmakerij van de ‘mainstream media’. Oorspronkelijk ben ik schrijfster. Vorig jaar heb ik in een vlaag een half autobiografisch boek geschreven: ‘Jij bent een Wonder!’
Ik hou van het onverwachte, van de mogelijkheden die een dag biedt. Je weet nooit welke kant het op kan gaan, maar soms kunnen veranderingen je leven compleet omgooien. Dat gebeurde toen mijn man Paul door een CVA werd getroffen. Je denkt dat de wereld vergaat en hebt nog geen idee wat een les in liefde dit is. Eerlijk gezegd stond alles op de kop en wist ik niet waar ik het zoeken moest.

Monique Timmers stond aan de wieg van de lange rij sprekers die ondertussen de revue zijn gepasseerd. Zij heeft altijd indruk gemaakt door haar diep zielsverlangen om mensen te helpen. Niet alleen dat, Monique is niet zomaar een van de velen. Ze was er voor ons toen we het moeilijk hadden en kwam speciaal naar Heerlen om Paul en mij te behandelen. Ik herinner me een zomerse dag. De behandeltafel staat onder de parasol in de tuin. De vogeltjes fluiten, bijtjes zoemen om ons heen. Monique sluit haar ogen, stem zich af, en benoemt wat ze innerlijk ziet. Het is alsof ze door het lichaam, door de vorm, kijkt. Ze heeft een lange bergkristal meegenomen en geeft zich over aan innerlijke leiding. Paul is in een diepe ontspanning. Na afloop stralen zijn ogen en gloeit hij helemaal. Opgetogen maakt hij duidelijk dat hij veranderingen in zijn lichaam voelt. Als Monique zich met mij bezig houdt voel ik meteen hoe stil het in mijn hoofd wordt, hoe de rust terugkeert, hoe ik in balans wordt gebracht. Dat is een groot geschenk als je op tilt staat. Wat Monique precies doet is moeilijk na te vertellen, ik kan alleen maar zeggen dat ik onder de indruk ben van alles wat ik met haar heb meegemaakt en gezien. Ook Marcel hebben we leren kennen als een fijne, zachte man, iemand die op een spirituele en intelligente manier in het leven staat en de wereld verrijkt met zijn muziek.

Mensen als Monique en Marcel ervaar ik als een zegen. Alles dat uit de pen van Monique komt is de moeite van het lezen waard. Ik heb al haar boeken en ben dan ook heel blij met het verschijnen van ‘De Wet van EEN’. De wereld gelooft in het sommetje 1+1= 2. De kosmos houdt er echter andere wetten op na: 1+1=1.

Behalve wat ik al over mijzelf heb verteld, ben ik ook student van ‘Een Cursus in Wonderen’. Dat boek is mijn redding geweest in mijn meest turbulente fase. Ik geloof in wonderen. Ik weet dat liefde de bakermat van wonderen is. Liefde heft alle illusies van afgescheidenheid op. ‘De Wet van EEN’, is de wet van waarheid. Alles dat hiervan afwijkt eindigt in lijden. Vergeving is de sleutel tot genezing. Vergeving wist alle verdriet weg en roept het licht op om terug te keren. De afgelopen jaren heb ik dan ook niets anders gedaan, iets dat mij fundamenteel heeft veranderd. Paul heeft mij zoveel over liefde geleerd. Als ik had geweten dat dit alles alleen maar bedoeld was om terug te keren tot liefde, dan had ik me veel stress en angst kunnen besparen.
Nog maar een jaar geleden zijn we tot de ontdekking gekomen dat Paul, hoe zal ik het zeggen, bepaalde gaven heeft. Ook hij kijkt dwars door alles en iedereen heen. Ziet energievelden, ziet jouw wezen. Dan blijkt hij een healer van formaat te zijn. Iemand die mensen optilt naar dimensies waar alleen maar liefde is. Hoe het precies zit kan ik niet uitleggen, maar het is niet nodig om hier woorden aan te geven. Soms is taal overbodig.

Monique en Paul hebben iets gemeenschappelijks. Ze helpen velen belangeloos vanuit het hart. Hun werk is groots, de impact niet te overzien. De onschuld, heiligheid, het licht in iedereen erkennen, je oordeel terugnemen, zien wie werkelijk voor je staat, liefde uitbreiden, elkaar helpen en steunen, in vreugde zijn: dat is de hemel op aarde. Ik doe dat door te organiseren, door mensen bij elkaar te brengen, door te schrijven, door het plaatsen van berichten en door interviews. Toen ik mijn boek schreef was Monique de eerste die in mij op kwam om te vragen om een voorwoord te schrijven. Dat deed ze met plezier. Ik ben blij dat ik nu iets mag schrijven voor haar nieuwsbrief. Dat ik mag vertellen hoe bijzonder en waardevol zij en Marcel voor ons zijn en hoe we allemaal op onze eigen manier de wereld zegenen. Dat is waar werkelijke genezing ontstaat.

www.degoednieuwskrant.nl
www.jijbenteenwonder.nl
Interviews: Youtube, ‘Lilian Ferru in gesprek…’

In de schijnwerper: Yvonne Cup

Super trots ben ik dat mijn schilderij afgebeeld staat op de cover van het nieuwe boek van Monique ‘De wet van EEN’! Ik ken Monique al jaren en voel me enorm verbonden met haar. Samen met haar en Marjon Legveld organiseren we regelmatig een week Soulfulness op Ibiza, waar we onze gasten optimaal verwennen en begeleiden om weer in hun authentieke kracht te komen. Persoonlijke ontwikkeling én genieten van vakantie. Het thema ‘van hoofd naar hart’ staat centraal.

Het hart en alles wat daarmee te maken heeft inspireert mij steeds weer. Ook in mijn werk als beeldend kunstenaar, gebruik ik het hart al jaren, het is eigenlijk altijd al aanwezig geweest.

Met schilderen en mijn 3 dimensionale werk wil ik de wereld een beetje mooier maken, dat is telkens mijn leidende motto. Ik voel me steeds weer sterk geroepen om met mijn creativiteit en scheppend vermogen het beste uit mezelf te halen. Voor mij werkt dit helend, inspirerend en het houdt me vitaal. Mijn persoonlijke thema’s en belemmeringen worden hierbij helder voor me en kunnen getransformeerd worden.

In mijn werk als energetisch therapeut zet ik creativiteit in bij mijn cliënten om oude beperkende conditioneringen en overtuigingen eruit te halen en ze weer in verbinding te brengen met de liefde, wijsheid en kracht van hun hart. Hierbij wordt duidelijk waar de uitdagingen van hun leven liggen en we bespreken hoe ermee om te gaan. In hun creatieve proces wordt veel hiervan al duidelijk voor henzelf. Het streven is dat ze hun hartkwaliteiten weer kunnen inzetten en benutten in het dagelijkse leven. De door mij zelf ontwikkelde hartkaarten (hartcollages) spiegelen hierbij prachtig de onderliggende dynamieken.

Hoe fijn is het om je steeds weer volledig te laten leiden door je eigen authentieke hart! Vrijheid, liefde, luchthartigheid, humor, genieten en het leven vieren. De Urim-code en Broncode helpen mij en mijn cliënten hier volop bij. ‘En als jouw wereld mooier wordt, wordt die van mij ook mooier want we zijn tenslotte allemaal EEN!!’

Naast de individuele consulten geef ik workshops en cursussen (intuïtief) schilderen en hartcollages maken. Mocht je interesse hebben, je bent welkom!

Yvonne Cup

Lieve Monique, mag jouw boek een enorme beweging in de wereld teweegbrengen en veel licht op aarde.
Op naar de volgende omslag/cover…

HARTEgroet,
Yvonne

www.yvonne-cup.nl

In de schijnwerper: Annobase
The social Cloud

Het is zover. Na bijna twee jaar werken aan een vriendelijk, veilig en toegankelijk netwerk lanceren we eind 2015 vol trots Annobase.

Een social cloud waar je foto’s automatisch kunt laten synchroniseren, beheren en met je vrienden kunt delen. Annobase respecteert daarin de privacy van de gebruiker. Persoonlijke gegevens worden nooit gebruikt ten behoeve van commerciële doeleinden. Data worden niet beschikbaar gesteld aan adverteerders. Vrijheid aan de gebruiker!

Ons team, gedreven door de Dare to dream visie, functioneert vanuit een nieuw business model waarbij ieder individu mag werken aan het vinden en ontwikkelen van zijn/haar passie. Wij geloven dat elk individu hier de voordelen van ervaart en dit ten goede komt aan het team.

De komende weken werken wij verder aan de ontwikkeling van een aantal bijzondere functionaliteiten waar we jullie van op de hoogte houden. Denk je ook dat het anders kan? Laten we dit dan samen mogelijk maken.

Like, invite en share op onze Facebook pagina  www.facebook.com/annobase
www.annobase.co.

In de schijnwerper: Masja Hazendonk

Masja HazendonkIn mijn praktijk “Masderplan” omgeving Utrecht, werk ik met massage & energetische therapie (Urim-Code en Bron-Code). Daarnaast werk ik sinds een paar maanden ook samen met het Noorse bedrijf EQology (een samenvoeging van de woorden EQ en ecology), dat 100 % biologische voedingssuplementen op de markt brengt. EQology combineert in haar zuivere producten het beste uit de natuur met wetenschappelijke onderbouwing.

Zo is sinds april 2015 “Pure Arctic Oil” op de markt. Dit is de meest zuivere vloeibare omega-3 visolie ter wereld, gemaakt van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste olijfolie, vitamines D3 en E met toegevoegde frisse citroensmaak (biologisch, duurzaam geproduceerd en MSC gecertificiteerd).

Zoals Monique Timmers ook in haar boek “De Spirituele Voedingswijzer” schrijft, hebben we in onze voeding de juiste vetmoleculen nodig, omdat ons lichaam deze niet zelf aan kan maken. Tegenwoordig consumeren de meeste mensen echter te veel omega-6 vetzuren en te weinig omega-3 vetzuren, waardoor een gevaarlijk gebrek aan balans ontstaat. Omega-3 vetten zorgen ervoor dat de celwand soepel en doorlaatbaar is voor zuurstof en voedingsstoffen en dat afvalstoffen de cel kunnen verlaten. Een overschot aan omega-6 zorgt ervoor dat de celwand verhard en “op slot gaat” en gaat ontsteken. Deze sluimerontstekingen zijn de oorzaak voor vele chronische ziektes, o.a. Alzheimer, Parkinson, depressie, MS, diabetes, obesitas, ADHD, hart- en vaatziekten, artrose en kanker. Het is bewezen dat de consumptie van omega-3 visolie ontstekingsprocessen remt en zelf kan verhelpen.

EQology heeft een simpele doe-het-zelf bloedtest ontwikkeld, waarmee je de omega-6/omega-3 ratio in je bloed kan meten. De eerste test neem je af als nul-meting. De tweede test neem je af na 4 maanden suppletie met Pure Arctic Oil. Bij juiste inname zal de verhouding zodanig verbeterd zijn, dat het binnen de gezonde marges valt. Meten is weten!

Wil je meer (wetenschappelijk onderbouwde) informatie en/of heb je interesse om Pure Arctic Oil te gebruiken in combinatie met de bloedtesten, neem dan vrijblijvend contact met me op via email.

masderplan@gmail.com of telefonisch: 0643550222.

Word ambassadeur.

In de schijnwerper: Floor Kurstjens

Floor KurstjensVanuit mijn hart ben ik verbonden met alles wat leeft, en daardoor al op jonge leeftijd uitgekomen bij de astrologie en de kunst.

We komen uit de lichtwereld het aardse gebied binnen met al onze mogelijkheden en uitdagingen, die ons in dit leven ten dienste zullen staan om onze spirituele ontwikkeling aan te kunnen.

De planeten zijn door trillingsgolven met ons verbonden en de horoscoop is een energiepatroon, dat een ideale gids kan zijn voor iedereen die zijn diepste verlangens en verborgen talenten wil leren kennen.

Astrologie is een symbolentaal. Symbolen hebben we nodig om het onvoorstelbare uit te drukken.

Deze symbolen hebben mij weer geïnspireerd in de kunst……mijn tweede passie.

Ik geef cursussen, workshops, een opleiding tot astroloog, astrologische consulten en daarnaast zijn er regelmatig exposities van mijn kunst.

Voor het eerst exposeer ik in België.

6 december is de opening in de Julianushal, Via Julianus in Tongeren.

Jullie zijn van harte welkom.

www.arinna.nl
http://florentine.exto.nl