Vision & Practice

Visie

Weet jij dat je volmaakt bent zoals je bent? Je hoeft enkel die overtuigingen, die schaduw- en pijnplekken te herkennen die je vasthouden in oude pijn en verdriet, in een vernauwd bewustzijn. Door de lessen in de spirituele school, de Heel Jezelf en Schakelwoord dagen die Monique geeft, besef je steeds meer dat jij je eigen toekomst schept, elke dag weer. Je kunt kiezen en de teugels in eigen handen nemen! Je gedachten en gevoelens bepalen voor een heel groot deel hoe je bent en voelt.

Alles wat Monique doet, begeleiden je naar een leven van ruimer bewustzijn, zonder diepe angsten en onzekerheden die horen bij een vernauwd bewustzijn. Bij een ruim bewustzijn is iedere uitdaging een creatieve mogelijkheid. Je taak en doel in dit leven worden weer helder.
We leven in een turbulente tijd en de mens die heel is en leeft vanuit zijn of haar hart en authentieke kracht, heeft de ander en de wereld veel te bieden!

Leef jouw specifieke kwaliteiten! Waarvoor ben je hier op aarde gekomen? Wat heb jij de wereld en de ander te bieden? Hoe doorbreek je de vaste overtuigingen en denkpatronen die je belasten? Hoe transformeer je onzekerheid en angst naar kracht? Allemaal vragen waar je in de onderstaande programma’s antwoord op krijgt!

Praktijk

  • De energetisch werkende stoelen: URIM-Code, BRON-Code, THUMMIM-Code (deze stoel is voor centra en bedrijven)
  • Opleiding  tot Bron-Code therapeut
  • Heel Jezelf dagen:  Een update van zowel je fysieke als ook energetische hoedanigheid, uitcheck van je gezondheid en adviezen over de middelen die bij je passen. Zij werkt vanuit haar nieuwste brochure: Ieder mens is in staat zichzelf te genezen.
  • Studiedag Schakelwoorden: Leren hoe je lage (belastende) frequenties uit je onderbewustzijn omvormt naar hoge (helende) frequenties en je systeem ontdoen van onbewuste reacties.

Vanaf Oktober 2017 organiseer ik de Heel jezelf dagen. In deze dagen werk ik in groepsvorm (max. 8 personen) waarin ik je een persoonlijke uitgebreide update geef over je gezondheid en welke middelen je lichaam/geest nodig heeft. Hoe je je eigen zelfhelingsvermogen kunt activeren en je systeem kunt activeren/vitaliseren. Deze dagen komen in de plaats voor de individuele korte consulten waarmee ik stop vanaf 1 Januari 2018.

Vanaf November 2017 geef ik de een eendaagse studiedagen schakelwoorden om onbewuste reacties die uit je onderbewustzijn komen te stoppen, zodat je bewuste en bovenbewuste geest weer de leiding neemt.

Door de jarenlange ervaring van Monique “ziet en ervaart” zij de oorzaak van fysieke of psychische klachten. Doordat de lage frequenties uit het systeem worden gehaald kan het eigen genezingsmechanisme weer volledig werken!

Adres Roermond Neerstraat 6, boven de Vitaminstore.

Voor uitgebreide informatie en data kun je ook een mail sturen. info@moniquetimmers.nl