Vision & Practice

Visie

Weet jij dat je volmaakt bent zoals je bent? Je hoeft enkel die overtuigingen, die schaduw- en pijnplekken te herkennen die je vasthouden in oude pijn en verdriet, in een vernauwd bewustzijn. Door de workshops, de lessen in de spirituele school en de consulten die Monique geeft, besef je steeds meer dat jij je eigen toekomst schept, elke dag weer. Je kunt kiezen en de teugels in eigen handen nemen! Je gedachten en gevoelens bepalen voor een heel groot deel hoe je bent en voelt.

De eendaagse workshop Terug naar de Bron en/of de losse consulten begeleiden je naar een leven van ruimer bewustzijn, zonder diepe angsten en onzekerheden die horen bij een vernauwd bewustzijn. Bij een ruim bewustzijn is iedere uitdaging een creatieve mogelijkheid. Je taak en doel in dit leven worden weer helder.
We leven in een turbulente tijd en de mens die heel is en leeft vanuit zijn of haar hart en authentieke kracht, heeft de ander en de wereld veel te bieden!

Leef jouw specifieke kwaliteiten! Waarvoor ben je hier op aarde gekomen? Wat heb jij de wereld en de ander te bieden? Hoe doorbreek je de vaste overtuigingen en denkpatronen die je belasten? Hoe transformeer je onzekerheid en angst naar kracht? Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt!

Praktijk

Energetische therapie en ook natuurgeneeskunde zijn geneeswijzen die erop gericht zijn om het zelfgenezend mechanisme van het lichaam te heractiveren.

Energetische therapie wordt toegepast bij vele fysieke maar ook psychische klachten:
Burn-out, langdurige vermoeidheid, onvolledig of te traag herstel na ziekte, afweerzwakte, spier- en gewrichtsklachten, verstoorde maag- en darmfuncties, huidklachten, hormonale disbalans, emotionele storingen als angsten en depressies, kanker, enzovoort.

De specialismen van de praktijk van Monique Timmers zijn:

 • •    Diepgaande energetische behandelingen
  •    Werken met de energetische stoelen: URIM-Code, BRON-Code, THUMMIM-Code
  •    Belastende herinneringen, conditioneringen, gedachten en pijnplekken opruimen
  •    Update van zowel fysieke alsook energetische hoedanigheid, Heel jezelf dagen.
  •    Coaching: Samen nieuwe doelen en inzichten scheppen door jouw kwaliteiten en
  vermogens  te heractiveren en ballast te wissen: Workshop terug naar de Bron
  •    Leren hoe je lage (belastende) frequenties omvormt naar hoge (helende) frequenties en je systeem ontdoen van onbewuste reacties in de trainingsdag Schakelwoorden

 

Werkwijze

*Energetische therapie, consult van een half uur inclusief volledige update.
Kosten €50,- per half uur. Deze consulten stoppen vanaf 1 Januari 2018 en worden vervangen door de Heel Jezelf dagen en de trainingsdagen schakelwoorden.

Vanaf Oktober 2017 organiseer ik Heel jezelf dagen. In deze dagen werk ik in groepsvorm (max. 8 personen) waarin ik je een persoonlijke uitgebreide update geef over je gezondheid en welke middelen je lichaam/geest nodig heeft. Hoe je je eigen zelfhelingsvermogen kunt activeren en je systeem kunt activeren/vitaliseren. Deze dagen komen in de plaats voor de individuele korte consulten waarmee ik stop vanaf 1 Januari 2018.

Vanaf November 2017 geef ik een eendaagse trainingsdagen schakelwoorden om onbewuste reacties die uit je onderbewustzijn komen te stoppen, zodat je bewuste en bovenbewuste geest weer de leiding neemt.

Door de jarenlange ervaring van Monique “ziet en ervaart” zij de oorzaak van fysieke of psychische klachten. Doordat de lage frequenties uit het systeem worden gehaald kan het eigen genezingsmechanisme weer volledig werken!

Deze dagen vinden meestal plaats op dinsdag en/of woensdag in de praktijk te Roermond, Neerstraat 6, (ingang via de Vitaminstore) of in Waldfeucht (D) Erdbruggenerhof 4.

*Individuele eendaagse workshop Terug naar de Bron. Kosten €450,- inclusief lunch.

In een dag gaan we kijken welke blokkades er zitten uit vorige levens, conditioneringen uit familiepatronen en blokkades opgedaan in dit leven. Dit alles kan op een moeiteloze manier. Je hoeft niet door emoties heen. Wil je meer informatie over deze unieke workshop ‘Terug naar de Bron’? Kijk op mijn site bij workshops.

Voor uitgebreide informatie en data kun je ook een mail sturen. info@moniquetimmers.nl