Corfu 2017-2018

Corfureis 20-27 Mei,  30 Sept. – 7 Oktober en 7 – 14 Oktober  2017

De reizen in 2017 en 2018 zijn volgeboekt.

Ibiza 19-26 Mei (volgeboekt)

Corfu    29-September – 6 Oktober (volgeboekt),

Corfu    6 -13 Oktober (volgeboekt)

Heb je interesse om mee te gaan naar Ibiza of Corfu in 2019, laat het me op tijd weten…

Helende biologische communicatie  met de natuur, een 2D reis.
Zolang wij leven zijn er altijd al mensen geweest die volledig overtuigd waren van de helende werking van planten, bomen, kruiden, bos en zeelucht, de krachten van de aarde en de zee. Een tijd geleden werd ik enorm geïnspireerd om een reis te organiseren en deze kennis te delen en te ervaren. Het contact met Moeder Aarde, de 2de dimensie mag weer hersteld worden. Ook in mijn nieuwste boek De Wet van EEN heb ik hierover geschreven.
We gaan deze week de natuur gebruiken als een Bron voor inspiratie, Vreugde en Gezondheid.

Beseffen we eigenlijk wel dat planten met ons immuunsysteem communiceren en ons zo gezond houden?
Dat we via de ademhaling gezonde zee en boslucht kunnen gebruiken om ons lichaam te reinigen?
Dat planten en bomen met ons onderbewustzijn communiceren?
Dat de natuur het vermogen heeft om de stress te verwijderen uit onze hersenen vooral dat deel dat reptielenhersenen wordt genoemd?
Dat we bewust ons DNA kunnen activeren in de natuur?
Dat we via de krachten van de natuur onze zogenaamde killercellen vermeerderen. Killercellen doden alles wat niet in ons lichaam thuis hoort. Zij beschermen ons.

Voor diegenen die meegaan…ik ga een klein boekje schrijven vol informatie en ter inspiratie dat jullie een maand voor aanvang krijgen, hier kunnen jullie de eigen ervaringen en aantekeningen van deze reis in opschrijven.

We verblijven op Corfu op een landgoed. Er staan drie villa’s in een prachtige tuin. Twee villa’s zijn voor de gasten die meegaan, zij zijn geschakeld. Elke villa heeft twee slaapkamers, een huiskamer, er is een keuken en badkamer. Ze liggen aan het zwembad. Er kunnen vier personen verblijven in elke villa. De kamers zijn ruim en hebben oftewel een heel groot bed of twee aparte bedden.

Het landgoed ligt in het noorden van Corfu, aan zee, midden in een groot bosrijk gebied waar  eeuwenoude olijfbomen staan en wilde orchideeën groeien. De villa heeft een eigen rotsstrandje, een cove, dat te bereiken is via trappen vanuit de tuin. Zandstranden zijn op 900 meter afstand. Hieronder vinden jullie enkele foto’s om een indruk te krijgen.

De Corfureis kost €935,- p.p.
Wij zorgen dat jullie ijskasten goed gevuld zijn (elke villa heeft zijn eigen keuken)  zodat jullie (of gezamenlijk, wat zich aandient) je eigen ontbijt, lunch en diner kunnen klaarmaken. Woensdag is een vrije dag.  Je kunt ook het mooie noorden gaan verkennen die dag. Op vrijdag dineren we samen.

De prijs is excl. de vliegreis. Ryan air vliegt vanaf Charleroi, Weeze en Eindhoven. Het is wel noodzakelijk dat er auto’s worden gehuurd, dit kan per groep van vier of drie mensen. ( op eigen kosten).

Hieronder enkele foto’s om een indruk te krijgen:

Ligging van het huisje

Ligging van het huisje

Een eigen strandje!

Eigen strand…

Nabijgelegen strandtent

Zandstrand met strandtent

corfu-zwembad

Zwembad…

Corfu_villa

Villa

Deel van de tuin

Deel van de tuin

Yvonne Cup en Marjon Legveld gaan mee om mij te helpen en ervoor te zorgen dat de ijskasten gevuld zijn. Naast het feit dat ik elke morgen, behalve de woensdag les geef, ook praktijkgericht, maken we onze eigen krachtplek op het terrein. Ook de Urim-Code gaat mee zodat je de werking van deze bijzondere energetisch werkende stoel kunt ervaren. We zullen ook werken op de Urim met nieuwe technieken.

Voor meer informatie: info@moniquetimmers.nl